Retrospectiva anului 2017


E momentul retrospectivelor. Am privit în urmă și am realizat că nu a fost ușor, însă a meritat. Investiția în educație este o investiție în viitorul copiilor noștri și, privind lucrurile din acest unghi, întotdeauna va fi o investiție profitabilă, cu ecouri în viitor.
Anul acesta a fost un an dintre cei mai buni și asta se poate vedea în realizările companiei:
#1. Am demarat un parteneriat cu Telekom România pentru eficientizarea procesului de digitalizare a educației la nivel național.
#2. Numărul școlilor care beneficiază de avantajele Adservio s-a triplat.
#3. Școlile românești au fost dotate cu peste 3000 de tablete cu internet 4G.
#4. Alba Iulia a devenit primul oraș Smart School în care toate școlile folosesc Adservio.
#5. Peste 100 de școli folosesc Adservio în fiecare zi și se bucură de beneficiile oferite.
#6. Am adus părinții plecați în străinătate, și nu numai, mai aproape de educația copiilor lor.
#7. Peste 5000 de profesori sunt în permanent contact cu elevii, părinții și colegii.
#8. Platforma s-a îmbogățit cu module noi și a fost tradusă integral în limba engleză.
#9. Am depășit cifra de 200.000 de utilizatori proveniți din școli și grădinițe private și de stat, din țară și de peste hotare.
#10. La începutul anului am fost primii români invitați la Roma în programul EY Accelerating Entrepreneurscare se adresează startup-urilor centrate pe tehnologie.

#11. În martie, am obținut Premiul RBL Leave a Mark pentru Business inovator.

#12. Ne-am implicat în Târgul Antreprenorial și am participat la Innovation Lab 2017 ca mentori și am ajutat tineri la început de drum să dea aripi ideilor de afaceri pe care le au.

#13. Am lansat campania olimpicilor, prin care săptămânal promovăm olimpici și profesori emeriți din școlile Adservio.
#14. Ne-am implicat, ca în fiecare an, în acte de caritate pentru a ajuta copii eminenți dar fără posibilități financiare să aibă acces la tehnologie, alături de Fundația Yes. Am alergat la Cros pentru Școli  și am înotat la Swimathon pentru că susținem educația iar 2017 este al doilea an în care Adservio susține cu bursa de merit un elev olimpic.

 
Pentru toate acestea și pentru toate lucrurile bune pe care le vom realiza în 2018 vă mulțumim vouă, celor care aveți deschiderea necesară pentru a îmbunătăți și moderniza educația în fiecare zi.
Vă urăm sărbători pline de zâmbete calde!
La mulți ani!
 

Alte articole interesante

Catalogul electronic oferit de compania Adservio, calea spre un invatamant modern si performant • Judetul Iasi a implementat un proiect de succes pentru dezvoltarea unui sistem educational si modern • Produsul intitulat "Catalog electronic", int...
Bunele maniere, cartea ta de vizită! Bunele maniere sunt cartea de vizită a unei persoane. Acestea nu doar completează cei 7 ani de acasă dar îi poate oferi copilului cunoștințe largi de...
Brâncuși e al nostru. Noi donăm. Donăm pentru cumpărarea sculpturii lui Brȃncuși, Cuminţenia Pămȃntului.  Este realizată de Constantin Brâncuși în anul 1907 și aparţine patrimoniului...
33 de vitamine emoţionale Acum ai o alternativă sănătoasă la tabletă şi tehnologie! Simultan poţi exersa şi creşte inteligenţa emoţională. Mirela Horumbă, psihologul părințil...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *