Program inovator de învățare a limbii engleze pentru utilizatorii Adservio


Învață engleza ca un nativ!
ADSERVIO – platforma de management educaţional, în parteneriat cu NEURON ENGLISH ROMȂNIA, lansează Neuron English – Învaţă Engleza ca un nativ, primul program inovator din Romȃnia pentru învățarea accelerată a limbii engleze.
Începând cu data de 27 septembrie 2016, utilizatorii Adservio pot testa GRATUIT programul Neuron English direct din contul de client de pe platforma ADSERVIO.
Ce este Neuron English?
Neuron English este un program educațional care propune o abordare inovatoare de învățare a limbii engleze. Premiza de la care se pleacă este aceea că oricine poate învăța și vorbi limba engleză ca un nativ. Misiunea programului este de a oferi cât mai multor copii și tineri din România oportunitatea de a învăța și exersa engleza ca într-un mediu nativ, prin expunerea la experiențe de învățare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză.
Cu sprijinul produselor inovative FastForWord și Reading Assistant, Neuron English Romania oferă un pachet educațional tip blended learning ce conţine o serie de exerciţii de tip Brain Fitness, mai precis exerciţii de gȃndire ce pun în funcţiune aptitudinile și competenţele copiilor, fiind cu predilecţie concepute pentru a îmbunătăţi lectura și pentru a produce un limbaj fluent. Aceste exerciţii ajută copiii în vederea dezvoltării atenţiei, memoriei, precum și a competențelor de prelucrare a datelor. Produsele Fast ForWord și Reading Assistant sprijină curriculum existent și nu-l înlocuiesc. Atunci când elevii procesează informaţiile mult mai eficient, orice altă strategie de instruire funcționează mult mai bine.
Rezultatele de pȃnă acum
Rezultatele din centrele care folosesc produsele FastForWord și Reading Assistant sunt spectaculoase: utilizȃnd Fast ForWord și Reading Assistant copiii pot obtine rezultate mai rapide în citire într-un interval scurt, de 6 luni, faţă de sistemul clasic de învățare a unei limbi străine, unde elevii pot obține o îmbunătățire în ceea ce privește abilităţile de citire într-un interval de la unu la doi ani.
La nivel internaţional, peste 3.000.000 de utilizatori din peste 40 de ţări au învățat limba engleză cu ajutorul programului Neuron English. În România, Neuron English este prezent din 2013, cu centre în Bucuresti, Constanţa, Timișoara, Arad, Sibiu și Tȃrgoviște. Peste 500 de copii au lucrat deja cu metodologia programului, având rezultate excepţionale la examenele Cambridge și în practicarea limbii engleze.
Mai multe informaţii despre program, beneficii și avantaje, precum și modalităţi de achiziţie a programului puteţi afla direct în contul ADSERVIO.
Intră acum în contul tău și cere să testezi GRATUIT, timp de o saptămână, programul Neuron English!
Pentru informații suplimentare: hello@neuronenglish.ro

Alte articole interesante

Clasicul catalog școlar, pe cale de dispariție Sperietoarea dispare de pe catedre. Clasicul catalog, spaima elevilor, va fi ascuns în cancelarie, iar fiecare şcolar va avea unul propriu. Sunt reco...
Recompensă, remarcă sau abatere? De ce e necesar să adaugi o abatere sau o recompensă? Adăugarea unei notițe despre comportamentul elevului la oră poate justifica nota pe care a pri...
Sfatul profesorului despre taberele educaționale în străinătate Articol scris de Carmen Perju, profesoară cu o experiență de 40 de ani la catedra unuia dintre liceele de top din țară și însoțitor în taberele inter...
România, ţara copiilor supradotaţi. Statistica arată că 1 din 4 copii români are coeficientul de inteligenţă peste 130 Potrivit statisticilor Institutului Român de Studii şi Cercetări Avansate Giftel Education, în România numărul copiilor supradodaţi este peste media ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *