Olimpicii noștri – Daniela Irina Stadniciuc


Daniela este elevă a Liceului Teoretic ”Dimitrie Cantemir” din Iași.
A obținut Locul I la Olimpiada Județeană de Lectură, Locul I la Concursul Școlar Interdisciplinar ”Urmașii Principelui Cantemir” – disciplina Geografie și un premiu special la Concursul ”Urmașii Principelui Cantemir” –  disciplina Limba Română.
–  Daniela, ce ai vrea să știe lumea despre tine?
– Că sunt o persoană hotărâtă care se ghidează după valori și principii, dorind să atingă performanța în diverse domenii (limba română, istorie, psihologie) având ca scop final să ajungă un adult complet care excelează în profesia pe care doresc s-o urmez.
Cum a început totul?
– Totul a început din dorința de a face mai multe decât la clasă, de a participa la competiții și de a-mi descoperi aptitudinile.
Cine te susține?
– Mă susține familia, prietenii și desigur profesorii care mă ghidează în procesul educațional.
Care este următorul tău obiectiv?
– Absolvirea examenului de bacalaureat cu o medie cât mai mare și admiterea la facultate.
Unde te vezi peste 10 ani?
– Peste 10 ani voi avea o carieră construită riguros și o familie fericită.
Te gândești să rămâi în țară sau să te stabilești în străinătate?
– Aș vrea să rămân în țară!
Ce alte hobby-uri mai ai?
– Îmi place să citesc, să călătoresc, să petrec timp cu cei dragi și, ocazional, să mă culturalizez mergând la Operă.
Cărui profesor dorești să-i mulțumești?
– Doresc să îi mulțumesc profesorului meu de istorie Honciuc Bogdan, pentru disciplina și modul de învățare pe care mi le-a insuflat și doamnei profesor de limba română, Alexandra Vișan, care mă ajută să-mi dezvolt abilitățile filologice.
– Cui se datorează performanțele tale?
– Efortului personal, suportului familial și profesorilor îndrumători.
– Descrie-te în trei cuvinte!
– Hotărâre. Seriozitate. Armonie.
 
Dacă și școala ta folosește Adservio, ești olimpic sau ai obținut premii la diverse competiții și vrei să fii promovat pe site-ul nostru, scrie-ne pe adresa: loredana.mititiuc@adservio.ro, atașezi o poză de calitate (minim 1250 de pixeli) și o listă cu premiile obținute iar noi vom povesti lumii despre pasiunile tale!

Alte articole interesante

Olimpicii noștri – Andreea Podovei Andreea este elevă olimpică a Colegiului Național ”A.T.Laurian” Botoșani, dornică de cunoaștere. Și asta se înțelege din istoricul ei de participări ...
Performanțe de nivel internațional la Colegiul Național ”A.T. Laurian” Cardaș Tudor Darius este primul elev din istoria Liceului ”A.T. Laurian” din Botoșani care a obținut un premiu internațional la o prestigioasă olimp...
Olimpicii noștri – Fîcă Paul Lucian Paul este elev al Liceului Teoretic ”Dimitrie Cantemir” Iași și este pasionat de informatică. A participat la numeroase olimpiade, naționale și județ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *