Olimpicii noștri – Costea Claudia


Claudia este elevă olimpică a Liceului Teoretic ”Dimitrie Cantemir” din Iași.
A obținut Premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă și Premiul I la Olimpiada Județeană de Limba Spaniolă.
–  Claudia, ce ai vrea să știe lumea despre tine?
– Îmi doresc ca lumea să știe despre performanța pe care am atins-o la materia limba spaniolă, atât la nivel județean cât și la nivel național, cu al treilea cel mai mare punctaj. Sunt o persoană hotărâtă și serioasă conștientă de propriile valori și știu cum să le scot în evidență.
Cum a început totul?
– Totul a început când am fost nevoită să mă mut in Spania, în clasa a IV-a unde am locuit un an, apoi ne-am intors în țară. Istoria s-a repetat în clasa a VIII-a, când m-am întors la Madrid și mi-am continuat acolo studiile până la finalul clasei a IX-a. Mi-a placut limba spaniolă și am dorit să continui să o învăț.
–  Cine te susține?
– Am susținerea părinților în primul rând și apoi a profesorilor, a colegilor de clasă și a prietenilor mei.
 Care este următorul tău obiectiv?
– Să promovez cu cea mai bună notă Bacalaureatul Spaniol.
– Unde te vezi peste 10 ani?
– Un viitor psiholog juridic.
– Te gândești să rămâi în țară sau să te stabilești în străinătate?
– Mi-am propus să urmez studiile universitare la Barcelona.
– Ce alte hobby-uri mai ai?
– Hobby-urile mele sunt destul de diverse. Îmi place psihologia și tot ceea ce ține de criminalistică. Îmi place muzica, am cântat în corul liceelor în care am studiat și cânt și acum în corul liceului. Mare parte din timp mi-l petrec făcând voluntariat și teatru, în scoală și în afara ei.
– Cărui profesor dorești să-i mulțumești?
– În primul rând, doamnei mele diriginte Ionela Panainte, doamnelor profesoare de limba spaniolă Andreea Pețenghea și Amelia Sandu Andrieș și mai doresc să îi mulțumesc pentru susținere doamnei profesoare Beatrice Balaur. 
– Descrie-te în trei cuvinte!
– Ambitioasă. Serioasă. Recunoscătoare.
 
Felicitări, Claudia, pentru performanțele tale, pentru hobby-urile tale și pentru obiectivele de viitor. Succes pe mai departe!
 
Dacă și școala ta folosește Adservio, ești olimpic sau ai obținut premii la diverse competiții și vrei să fii promovat pe site-ul nostru, scrie-ne pe adresa: comunicare@adservio.ro, atașezi o poză de calitate (minim 1250 de pixeli) și o listă cu premiile obținute iar noi vom povesti lumii despre pasiunile tale!

Alte articole interesante

Spiridon Andreea – ambiție și performanță Campania olimpicilor din școlile Adservio a început cu două săptămâni în urmă. V-am prezentat doi elevi deosebiți: unul este bursierul susținut de Ad...
Olimpicii noștri – episodul VI – Bianca Brânzei Bianca Gabriela este elevă olimpică în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T.Laurian” din Botoșani. În luna aprilie a acestui an, a obținut alături ...
Olimpicii noștri – Vlad Ciobîcă Vlad este elev la Colegiul Național ”A.T. Laurian” din Botoșani. Suntem mândri de el pentru că a participat de două ori la Olimpiada Națională de Fiz...
Olimpicii noștri – Andreea Podovei Andreea este elevă olimpică a Colegiului Național ”A.T.Laurian” Botoșani, dornică de cunoaștere. Și asta se înțelege din istoricul ei de participări ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *