#JoiaTehnologica prezintă cea mai populară metodă online de învăţare a limbilor străine, gratuit!

duolingo-header-664x374
Știai că, în prezent, 1 din 6 oameni de pe planetă învață o a doua limbă?
Duolingo este o platformă gratuită pentru învățarea limbilor străine cu baze științifice, selectată de Apple ca aplicația iPhone a anului 2013, de Google ca Best of the Best pentru Android în 2013 și 2014, iar de TechCrunch ca Best Education Startup.
Cu peste 100 de milioane de utilizatori, în doar 2 ani, Duolingo a devenit în mod organic cea mai populară metodă online de învățare a limbilor străine.
În cadrul unui studiu independent recent desfășurat, profesori de la City University din New York (CUNY) și University of South Carolina au constatat că utilizând Duolingo timp de 34 de ore, studenții învață echivalentul materiei predate într-un semestru universitar complet dintr-un curs de limbă.
Așadar, cu Duolingo e simplu să înveţi o limbă străină. Câștigi puncte pentru răspunsurile corecte, te antrenezi contra cronometru și avansezi în nivel. Lecțiile sunt  împărțite în unități mici, iar fiecare lecţie este precum un joc.
Învaţă oricând, oriunde.
Ai 22 de limbi străine pe care le poţi aprofunda. Fă-ți pauzele și deplasările mai productive cu aplicațiile Duolingo pentru iPhone și Android.
 Duolingo pentru școli
Cea mai populară platformă pentru învăţarea limbilor străine este acum disponibilă și pentru învăţarea în clasă. Mii de profesori o folosesc deja pentru a-și îmbunătăți lecțiile.
Mai multe limbi străine, simultan
Dacă ești suficient de aventuros pentru a învăța mai multe limbi simultan, tot ce trebuie să faci este să dai click pe imaginea steagului din colțul stânga sus pe Duolingo și să alegi din lista dată o limbă suplimentară pe care dorești să o înveți. Adăugarea limbilor suplimentare nu îți va afecta progresul la limbile existente.
O pagină dedicată voluntarilor ajută la construirea de noi cursuri Duolingo. Sunt primite mai multe traduceri posibile pentru fiecare propoziție, astfel ca atunci când cursanții sunt rugați să traducă acea propoziție într-o lecție, Duolingo să poată spune dacă răspunsul lor este corect. În calitate de colaboratori, veți fi responsabili cu traducerea propozițiilor care formează curriculumul cursului.
Vezi un video simpatic despre cum funcţionează Duolingo:

Alte articole interesante

O oră de mișcare în fiecare zi îti poate alimenta casa cu energie electrică Cum ar fi dacă ai putea să alimentezi cu energie electrică întreaga casa doar făcȃnd, timp de o oră, exerciţii? Cȃţi dintre noi nu se plȃng frecvent ...
Zece femei programator care au revoluţionat lumea jocurilor Dacă aţi presupus întotdeauna că acei creatori ai celor mai multe jocuri de calculator sunt bărbaţi, veţi fi surprinşi să aflaţi că multe dintre jocu...
Joia asta, #JoiaTehnologica e despre Bett Show   Săptămȃna trecută am participat la Bett Show, cel mai mare eveniment din lume din domeniul tehnologiei în educaţie, care are loc la Londra, în fieca...
#JoiaTehnologica: Fundaţia YES și programul Tehnologie în școli În #JoiaTehnologică de azi vă prezentăm Fundaţia YES – o organizaţie non profit care acţiunează pentru a alinia la standarde europene sfera educaţiei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *