Flexibilitate și inovare: obiectivele Adservio


Bun găsit în noul an școlar pe care vi-l dorim plin de rezultate bune! Anul acesta debutează cu surprize din partea Adservio, mai exact v-am pregătit o aplicație mai interesantă și simplu de folosit.
Pe măsură ce veți lucra cu noua versiune Adservio, veți descoperi opțiuni noi, printre care se regăsesc:
1. Adservio este acum mai ușor de accesat, acesta fiind compatibil cu orice suport electronic, inclusiv tabletă și telefon mobil. Mai mult, indiferent de tipul de utilizator pe care îl reprezentați, Adservio este accesibil din orice loc, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet.
2. Adservio a devenit mult mai natural și intuitiv. Veți observa cât de ușor opțiunile din conturi se reorganizează, se ascund și apar în funcție de nevoile utilizatorilor. Toate sugestiile utile din anul trecut au fost aplicate pentru o experiență superioară.
3. Vă asistăm la toate acțiunile pe care doriți să le realizați. Totul este să apăsați semnul de întrebare roșu de pe pagină. Indicațiile vor veni imediat în ajutor.
4. Știrile, noutățile din mediul educațional vor fi aduse direct în conturile utilizatorilor. Tot ceea ce este important de știut va fi accesibil prin Adservio.
5. Comunitatea Adservio a crescut considerabil iar în lunile de urmează, mii de utilizatori se vor adăuga online.
Anul acesta, politica Adservio este: flexibil, intuitiv, distractiv, fără a pierde din seriozitatea pe care a fost construit sistemul de viitor al educației românești. Vă dorim mult succes și vă așteptăm online!

Alte articole interesante

Ultimele zile de înscriere la Mirunette Language Competition Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar câteva zile în care elevii cu vârste între 10 și 17 ani s...
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI   Prestigioasa Academie de Studii Economice (ASE) din București a fost înființată în 1913 prin Decret Regal și reprezintă o universitate de educ...
Cea mai nouă secțiune lansată de Adservio așteaptă să o testezi Pentru că tot mai multe școli organizează activități extrașcolare și pentru că acestea merită gestionate în mod profesionist, cu instrumente moderne ...
Cât de simplu e să studiezi la Oxford? Oraș universitar, educație superioară sau excelență și prestigiu sunt cu siguranță printre primele gânduri atunci când auzim de Oxford. Cu o tradiție...