Flexibilitate și inovare: obiectivele Adservio


Bun găsit în noul an școlar pe care vi-l dorim plin de rezultate bune! Anul acesta debutează cu surprize din partea Adservio, mai exact v-am pregătit o aplicație mai interesantă și simplu de folosit.
Pe măsură ce veți lucra cu noua versiune Adservio, veți descoperi opțiuni noi, printre care se regăsesc:
1. Adservio este acum mai ușor de accesat, acesta fiind compatibil cu orice suport electronic, inclusiv tabletă și telefon mobil. Mai mult, indiferent de tipul de utilizator pe care îl reprezentați, Adservio este accesibil din orice loc, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet.
2. Adservio a devenit mult mai natural și intuitiv. Veți observa cât de ușor opțiunile din conturi se reorganizează, se ascund și apar în funcție de nevoile utilizatorilor. Toate sugestiile utile din anul trecut au fost aplicate pentru o experiență superioară.
3. Vă asistăm la toate acțiunile pe care doriți să le realizați. Totul este să apăsați semnul de întrebare roșu de pe pagină. Indicațiile vor veni imediat în ajutor.
4. Știrile, noutățile din mediul educațional vor fi aduse direct în conturile utilizatorilor. Tot ceea ce este important de știut va fi accesibil prin Adservio.
5. Comunitatea Adservio a crescut considerabil iar în lunile de urmează, mii de utilizatori se vor adăuga online.
Anul acesta, politica Adservio este: flexibil, intuitiv, distractiv, fără a pierde din seriozitatea pe care a fost construit sistemul de viitor al educației românești. Vă dorim mult succes și vă așteptăm online!

Alte articole interesante

Te-ai inscris la workshopurile RIUF Iasi 2013? RIUF – cel mai mare targ de universitati din Romania ajunge la Iasi Mai ai putin timp la dispozitie sa te inscrii la workshopurile si seminariile sust...
UMF Iași anunță calendarul Admiterii la facultate – Sesiunea Iulie 2018 Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași a stabilit calendarul concursului de admitere la studii universitare de licență pent...
(P) Tabăra de la Oxford Wheatley Tabara pentru elevi din aceasta saptamana este cea de la Oxford Brookes University, Wheatley Campus. Oxford este orasul ce gazduieste Universitatea O...
Mirunette Language Competition te trimite într-o tabără în UK! Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2017 concursul național de limba engleza Mirunette Language Competition, ediția a V-a, orga...