Ești competitiv? Uite o competiție pentru tine!

tla
Idei din Țara lui Andrei” este o competiție națională de proiecte organizată de OMV Petrom cu finanțări totale de până la 150.000 euro.
În competiție se pot înscrie idei cu impact pe termen mediu si lung pentru orice comunitate din România, care se încadrează în unul sau în ambele domenii: educație profesională sau mediu. Granturile acordate pot fi de până la 5.000 euro, respectiv până la 15.000 euro, în limita bugetului disponibil. Proiectele câștigătoare se aleg în urma punctajului obținut din partea unui juriu specializat și a votului public. Din 2013, programul „Idei din Țara lui Andrei” a finanțat cu 550.000 € peste 60 de proiecte la nivel național, care au devenit realitate.
Competiția este destinată persoanelor fizice (indivizi), organizațiilor neguvernamentale / ONG (fundații, asociații, federații) și insituțiilor de învățământ (școală, universitate etc.), ca și autorităților publice (primărie / consiliu local etc.) sau altor instituții publice locale din România.
Pentru a fi eligibile, persoanele fizice trebuie să încheie un acord cu un ONG sau cu o instituție publică sau de învățământ care vor juca rol de organizație gazdă.
Instituțiile de învățământ aplicante sau care îndeplinesc calitatea de instituții gazdă, fără personalitate juridică, vor încheia un contract/acord și cu structura de coordonare de care aparțin.
Desemnarea proiectelor câștigătoare va avea loc în urma:
• votului public, în proporție de 30%;
• jurizării, în proporție de 70%.
Votarea proiectelor se va realiza prin intermediul site-ului competiţiei www.taraluiandrei.ro în perioada 23 noiembrie – 1 decembrie 2016, până la ora 18.00.
Jurizarea proiectelor va avea loc în perioada 23 noiembrie 2016 – 6 decembrie 2016.
Câștigătorii vor fi anunțați în data de 7 decembrie 2016.
Aici găsiți toate detaliile!
Vă dorim mult succes!

Alte articole interesante

UMF Iași anunță calendarul Admiterii la facultate – Sesiunea Iulie 2018 Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași a stabilit calendarul concursului de admitere la studii universitare de licență pent...
Căutăm ambasadori Un studiu realizat de GSK arată că și în mediul rural aproape jumătate din laboratoare sunt conectate la tehnologie. Tehnologia susține procesul de î...
(P) ACum îți programezi viitorul! Cine suntem          Facultatea de Automatică și Calculatoare pregătește ingineri în domeniul IT prin programele de studii de licență: Automatică ...
Sir Ken Robinson despre revoluția în educație Inima unei școli de calitate este relația dintre elevi și profesori și nu există o modalitate mai bună de a îmbunătăți educația decât valorizarea, su...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *