Urăm succes școlilor intrate în portofoliul Adservio în acest an

Adservio clasa interactiva4

Cum toamna se numără bobocii, am privit retrospectiv și am găsit de cuviință să urăm bun venit și succes școlilor intrate in portofoliul Adservio în anul 2016!

GRADINIȚA ȘI ȘCOALA PRIMARĂ „EUROED” din Iași

Misiunea Grădiniței EuroEd Iași se axează pe dragostea față de copii și pasiunea pentru educație.

Şcoala Primară EuroEd este prima instituţie educaţională din Iaşi care, în anul 1997, a introdus conceptul de After School. Se mândrește cu peste 100 de proiecte naționale și internaționale implementate cu succes.

GRĂDINIȚA ȘI ȘCOALA „IOANID”  din București

Grădiniţa IOANID oferă copiilor care-i trec pragul un mediu în care siguranţa, bunăstarea şi dezvoltarea lor armonioasă sunt primordiale, într-o atmosferă caldă şi relaxată.

Şcoala IOANID, cu ciclul primar și ciclul gimnazial, reprezintă locul în care elevii vor căpăta ceea ce se numea la începutul secolului „educaţie aleasă”, un concept generos adaptat exigenţelor impuse de realitatea ultimilor ani.

LICEUL TEORETIC „ȘCOALA MEA” din București

Liceul Școala MEA , își propune crearea unui program educativ care să asigure rezultate excepționale la examenul de Bacalaureat și care să permită integrarea elevilor în orice sistem educațional universitar al Uniunii Europene. Liceul este recunoscut și pentru programul intensiv de învățare a limbii engleze.

LICEUL „PROMETEU-PRIM” din Chișinău

Are ca misiune cultivarea respectului pentru drepturile şi libertăţile omului, indiferent de apartenenţa lui etnică, de provenienţa socială şi atitudinea faţă de religie, pregătirea copilului pentru a-şi asuma responsabilităţile vieţii într-o societate liberă, educarea stimei faţă de părinţi, faţă de identitate, limbă şi valorile culturale ale poporului şi ale civilizaţiilor diferite de a sa.

LICEUL TEORETIC „ȘCOALA EUROPEANĂ” din București

Oferta de liceu a SEB se remarcă prin studiul limbii engleze care deţine un procent semnificativ în curriculum și introducerea pregătirii specifice bacalaureatului internaţional – IBO şi susținerea acestui tip de bacalaurea pe lângă bacalaureatul românesc.

LICEUL TEORETIC „IOAN SLAVICI” din Vrancea

Înființat în 1947, misiunea Liceului Teoretic Ioan Slavici este aceea de a educa elevul valorificându-i în mod optim potenţialul astfel încât acesta să obţină competenţele şi abilităţile necesare pentru a performa.

Ce face Adservio pentru școala ta?

Printr-o simplă accesare, Adservio îţi pune la dispoziţie rapoartele de activitate ale cadrelor didactice, îţi permite vizualizarea cataloagelor în format electronic, generarea de rapoarte către Inspectorat și Ministerul Educației și Cercetării Științifice şi îţi oferă informații actualizate despre orice activitate din școală. În cadrul școlilor care au ales Adservio, rata absenteismului a scăzut cu 60%, iar in unele cazuri, media pe clasa a crescut cu 1 punct.

Adservio are spațiu de stocare nelimitat şi îţi permite să creezi rapid grupuri şi clase, să aloci și să corectezi teme, să programezi lucrări de control şi teze, să urmăreşti progresul elevilor şi nu doar atât. Centralizând totul pe o singură platformă, eliminăm birocraţia şi te ajutăm să câştigi timp pentru activitatea didactică.

Adservio poate fi accesat de oriunde (de la școală, de acasă sau din orice altă locație cu acces la internet), de pe orice suport (desktop, laptop, tabletă, telefon) și oricând (24/7, 365 zile/an).
Iar securitatea datelor este de 100%.

Școala ta foloseşte ADSERVIO?

Alte articole interesante

Te-ai inscris la workshopurile RIUF Iasi 2013? RIUF – cel mai mare targ de universitati din Romania ajunge la Iasi Mai ai putin timp la dispozitie sa te inscrii la workshopurile si seminariile sus...
Pasiunea pentru IT şi programare îți poate asigura locul la facultate Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași și Liga Studenților a facultății te invită să participi la secțiunea Junior DEV a Concursului Na...
Cel mai mare târg de universități din Romania ajunge la Iași Tu ce facultate vrei să faci? RIUF – cel mai mare târg de universități din România ajunge la Iași Romanian International University Fair este cel ma...
Ateliere și prezentări pentru elevi în Săptămâna Creierului 2017 "The brain is a tissue…. like nothing else we know of in the universe…." David Hubel, "The Brain" Evenimentul Săptămâna creierului, se desfăşoară p...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *