Se redeschid centrele gratuite de pregătire la matematică și informatică, în cadrul programului Hai la Olimpiadă!

logo_hai_la_olimpiada_jpg_24380700

Reprezentanții Fundației eMAG și ai BCR au anunțat deschiderea centrelor gratuite de pregătire la matematică și informatică din cadrul programului Hai la Olimpiadă! din Iași.

Începând cu 17 octombrie se vor relua cursurile pentru elevii pasionați de matematică, iar de la 1 noiembrie vor începe și cursurile la noul centru de pregătire pentru informatică dedicat elevilor de gimnaziu.

În prezent, rețeaua „Hai la Olimpiadă!” numără 14 centre în 7 județe: Brașov, București, Buzău, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara.

Centrul de pregătire pentru ultraperformanță la matematică va funcționa sub coordonarea profesorului Cristian Lazăr, la Colegiul Național Iași, iar cursurile se vor desfășura în fiecare weekend.

În cadrul centrului se va organiza o grupă de juniori (elevi de liceu), iar copiii vor fi invitați să participe pe baza rezultatelor obținute la competițiile din anii anteriori.

Centrul de pregătire la informatică va funcționa sub coordonarea lui Paul Diac, la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

În acest an, se vor organiza 3 grupe de gimnaziu, pentru clasa a V-a, a VI-a și o grupă comună pentru clasele a VII-a și a VIII-a.

Elevii de gimnaziu sunt invitați să se înscrie în centrul de pregătire la informatică până pe 27 octombrie.

Mai multe detalii despre programul centrelor de pregătire se găsesc la http://hailaolimpiada.ro/centre-de-performanta/

sursa

Alte articole interesante

Medicina Veterinară sursa foto: digi24.ro Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" este o instituţie specializată în învăţ...
Părinții – parteneri în creșterea copiilor Orice căsnicie se construiește, firește, pe speranța unei experiențe frumoase, pline de înțelegere și armonie și, după un timp, apariția unui co...
Olimpicii noștri – episodul VI – Bianca Brânzei Bianca Gabriela este elevă olimpică în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T.Laurian” din Botoșani. În luna aprilie a acestui an, a obținut al...
(P) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași – Facultatea de Zootehnie Zootehnie, Piscicultură și acvacultură, Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism, Controlul şi expertiza produselor alimentare – s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *