Se redeschid centrele gratuite de pregătire la matematică și informatică, în cadrul programului Hai la Olimpiadă!

logo_hai_la_olimpiada_jpg_24380700

Reprezentanții Fundației eMAG și ai BCR au anunțat deschiderea centrelor gratuite de pregătire la matematică și informatică din cadrul programului Hai la Olimpiadă! din Iași.

Începând cu 17 octombrie se vor relua cursurile pentru elevii pasionați de matematică, iar de la 1 noiembrie vor începe și cursurile la noul centru de pregătire pentru informatică dedicat elevilor de gimnaziu.

În prezent, rețeaua „Hai la Olimpiadă!” numără 14 centre în 7 județe: Brașov, București, Buzău, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara.

Centrul de pregătire pentru ultraperformanță la matematică va funcționa sub coordonarea profesorului Cristian Lazăr, la Colegiul Național Iași, iar cursurile se vor desfășura în fiecare weekend.

În cadrul centrului se va organiza o grupă de juniori (elevi de liceu), iar copiii vor fi invitați să participe pe baza rezultatelor obținute la competițiile din anii anteriori.

Centrul de pregătire la informatică va funcționa sub coordonarea lui Paul Diac, la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

În acest an, se vor organiza 3 grupe de gimnaziu, pentru clasa a V-a, a VI-a și o grupă comună pentru clasele a VII-a și a VIII-a.

Elevii de gimnaziu sunt invitați să se înscrie în centrul de pregătire la informatică până pe 27 octombrie.

Mai multe detalii despre programul centrelor de pregătire se găsesc la http://hailaolimpiada.ro/centre-de-performanta/

sursa

Alte articole interesante

Olimpicii noștri – Alexandru Darabană Alexandru - Mihai Darabană este elev la Colegiul Național ”G.Ibrăileanu” Iași, în clasa a XI-a. Este foarte pasionat de matematică și își doreș...
Părinții care vor să aibă copii „de succes” sfârșesc prin a avea niște copii foarte obosiți Un articol scris de Mirela Horumba, psiholog colaborator Adservio. Dacă la creşterea sa avem un sprijin evident în medicii pediatri, nutriţioni...
Fondul Științescu: 120.000 lei finanțări nerambursabile pentru științe Fundația Comunitară Iași a lansat ediția 2016-2017 a Fondului Științescu, prin care se acordă finanțări proiectelor creative din domeniul educație...
Facultatea de Agricultură – admitere 2017 Conform datelor Comisiei Europene, 96,4% dintre fermierii români au declarat că și-au însușit cunoștințele în domeniul agricol strict pe baza expe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *