Retrospectiva anului 2017

E momentul retrospectivelor. Am privit în urmă și am realizat că nu a fost ușor, însă a meritat. Investiția în educație este o investiție în viitorul copiilor noștri și, privind lucrurile din acest unghi, întotdeauna va fi o investiție profitabilă, cu ecouri în viitor.

Anul acesta a fost un an dintre cei mai buni și asta se poate vedea în realizările companiei:

#1. Am demarat un parteneriat cu Telekom România pentru eficientizarea procesului de digitalizare a educației la nivel național.

#2. Numărul școlilor care beneficiază de avantajele Adservio s-a triplat.

#3. Școlile românești au fost dotate cu peste 3000 de tablete cu internet 4G.

#4. Alba Iulia a devenit primul oraș Smart School în care toate școlile folosesc Adservio.

#5. Peste 100 de școli folosesc Adservio în fiecare zi și se bucură de beneficiile oferite.

#6. Am adus părinții plecați în străinătate, și nu numai, mai aproape de educația copiilor lor.

#7. Peste 5000 de profesori sunt în permanent contact cu elevii, părinții și colegii.

#8. Platforma s-a îmbogățit cu module noi și a fost tradusă integral în limba engleză.

#9. Am depășit cifra de 200.000 de utilizatori proveniți din școli și grădinițe private și de stat, din țară și de peste hotare.

#10. La începutul anului am fost primii români invitați la Roma în programul EY Accelerating Entrepreneurscare se adresează startup-urilor centrate pe tehnologie.

#11. În martie, am obținut Premiul RBL Leave a Mark pentru Business inovator.

#12. Ne-am implicat în Târgul Antreprenorial și am participat la Innovation Lab 2017 ca mentori și am ajutat tineri la început de drum să dea aripi ideilor de afaceri pe care le au.

#13. Am lansat campania olimpicilor, prin care săptămânal promovăm olimpici și profesori emeriți din școlile Adservio.

#14. Ne-am implicat, ca în fiecare an, în acte de caritate pentru a ajuta copii eminenți dar fără posibilități financiare să aibă acces la tehnologie, alături de Fundația Yes. Am alergat la Cros pentru Școli  și am înotat la Swimathon pentru că susținem educația iar 2017 este al doilea an în care Adservio susține cu bursa de merit un elev olimpic.

 

Pentru toate acestea și pentru toate lucrurile bune pe care le vom realiza în 2018 vă mulțumim vouă, celor care aveți deschiderea necesară pentru a îmbunătăți și moderniza educația în fiecare zi.

Vă urăm sărbători pline de zâmbete calde!

La mulți ani!

 

Alte articole interesante

(P) Aparate dentare ortodontice Studii recente din medicina dentară arată că malpozițiile dentare – dinții strâmbi, distanțați sau înghesuiți – constituie una dintre cele mai importa...
Liceul Vasile Alecsandri din Iaşi, printre primele unităţi din lume cu notele şi absenţele trecute electronic Liceul Vasile Alecsandri din Iaşi a fost printre primele unităţi şcolare din lume care a avut un sistem educaţional electronic integrat, din 2009,...
6 motive ca să vă trimiteți copilul în tabără Vă întrebați dacă taberele școlare sau cele organizate pe anumite tipuri de activități precum muzică, sport, pictură etc. reprezintă soluția ideală ...
Împodobeşte bradul cu ornamente făcute în casă, 23 de idei creative Nu există alte sărbători cu o astfel de perioadă plină de magie şi bucurie precum Craciunul. Sărbătorile sunt mereu atât de festive pe cât le veţi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *