PlaYouth lansează primele tabere alternative pentru părinţi şi copii

cover-tabere-2016-site-mare-2-575x158

PlaYouth lansează primele tabere alternative pentru părinţi şi copii, taberele Kaleidoscopil, care vor avea loc la Moieciu de Sus în perioadele 6-9 august şi 3-6 septembrie. Sunt primele tabere, destinate părinţilor cu copii între 6 şi 12 ani, pe care asociaţia le organizează punând accentul pe construirea unei relaţii frumoase între copii şi părinţii lor.

În tabără, copilul participă fizic și mental la diferite activităţi care îl vor ajuta să își dezvolte percepţia și modul de gândire. Va fi pus în situaţii în care va fi necesar să își răspundă obiectiv la întrebări, pentru a avea o mai bună înţelegere legată de propria persoană (conectare la nivel interior) și de interacţiunea cu mediul înconjurător (conectare la nivel general și specific, conectare la nivel exterior).

6 motive unice pentru care să vii și tu în tabăra KaleidosCopil

  1. Cei mici vor avea prieten câte un facilitator (unul din membrii echipei PlaYouth), pentru a vă asigura că nu le va lipsi nimic cât timp voi nu veți fi lângă ei.
  2. Voi, părinții, veți lua parte la un atelier despre ”Rădăcinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfășura sub formă unor dezbateri pe teme legate de educație și de societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare.
  3. Facilitatorii PlaYouth, sunt tineri pasionați de educația alternativă și iubesc să lucreze cu oamenii, iar de curând, au un curs de prim ajutor și sunt pregătiți pentru orice situație neprevăzută.
  4. Atât copiii, cât și părinții, vor învața să se joace la următoarele activități practice împreună: Origami și Teatru & Improvizație.
  5. Un bucătar cu experiență va găti feluri de mâncare echilibrate din punct de vedere nutrițional și va ține cont de toate preferințele existente.
  6. În această tabără, se propune aducerea la suprafață, prin metode neconvenționale, SISTEMELE DE VALORI care te fac să te simți împlinit și bucuros că trăiești și să le înlăturăm pe cele care care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minţi și de a te simţi alienat în prezenţa altor oameni.

Costul este de doar 1.500 de RON pentru tine și copilul tău, iar acesta include cazarea, programul complet, mesele și gustările.

***

Știm că inteligenţa este diversă, dinamică și distinctă, astfel, pasul următor este să regândim educaţia și să înţelegem, în mod fundamental, cu ce suntem de ajutor și cum putem face tot ceea ce facem, astfel încât să ajungem la un echilibru între/cu noi.

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor. Este combinaţia de culori fericite, copii cu părinţi prietenoşi şi veseli, liberi în gândire şi curioşi să testeze lucruri noi.

PlaYouth organizează ateliere, cursuri şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.playouth.ro

Alte articole interesante

Cum ar fi să fii medic stomatolog? Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași lansează proiectul Școala de vară – Cu...
Iepurașul curios vă oferă câte un coș Adservio și Gourmet Gift vă invită la tombola de Paște! Anul acesta avem un iepuraș darnic dar și foarte curios! El a ales surprize dulci pentru v...
Astăzi ne-am trezit cu chef de joacă! Joaca de-a cuvintele! Adservio este cel mai de actualitate catalog şcolar electronic, o unealtă distractivă ce-ţi asigură, pe lângă multe alte beneficii, socializarea c...
Universitatea de Științe Agricole Iași – admitere septembrie 2017 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" este o instituţie specializată în învăţământul superior agronomi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *