Noi funcționalități Adservio

Așa cum v-am obișnuit în fiecare an și anul acesta Adservio se înnoiește. Am pregătit o serie de funcționalități noi dar pe lângă acestea, am adus și o serie de îmbunătățiri la nivel de performanță și design.

Distribuire de Fisiere

Distribuire de Fișiere

Una dintre cele mai importante dintre acestea, este posibilitatea de a încărca și distribui Fișiere. Această secțiune permite atât profesorilor și elevilor cât și părinților, să încarce  teme, proiecte, suporturi de curs și să le distribuie între ei. În plus, zona de fișiere oferă un real ajutor în gestionarea documentelor deoarece acestea se regăsesc toate într-un singur loc, în contul personal Adservio. Fișierele pot fi accesate de oriunde există conexiune la internet, astfel puteți renunța la grija de a avea un memory stick sau alte suporturi.

Librarie

Librărie

În secțiunea librărie, găsiți manuale școlare, beletristică și cărți de specialitate din toate domeniile, toate de la editura Polirom. Avem în vederea colaborarea și cu alte edituri, pentru a vă aduce cărți noi.

 

 

test autocunoastere

Test de autocunoaștere

Testul de autocunoaștere a fost dezvoltat împreună cu Psihologul Petcu Gabriela.  Prin intermediul acestui test elevii pot afla mai multe despre personalitatea lor și despre ce fel de specializare pot alege după terminarea studiilor.

 

 

modul inspectorat

Modul inspectorat

Modulul pentru inspectorat facilitează transmiterea de rapoarte, oferind posibilitatea extragerii datelor în timp real direct din Adservio. În plus, oferă inspectorilor posibilitatea de comunicare directă cu directorii, secretariatul sau oricare profesor.

 

 

Photo 25.09.2014, 14 26 50   Photo 25.09.2014, 14 26 53

Îmbunătățiri la Design și performanță

Anul acesta am realizat și unele îmbunătățiri de aspect dar și de accesibilitate. Una dintre modificările majore este aceea că meniul principal „se ascunde” complet pe telefon și tabletă, oferind astfel mai mult spațiu pentru informațiile esențiale. Elevii și părinții pot observa atunci când accesează contul, că prima pagină este mai organizată și mai ușor de parcurs. În ceea ce privește performanța, anul acesta Adservio a accesat fonduri pentru achiziționarea a 4 servere de ultimă generație și peste 300 de tablete Asus cu licență Windows și Microsoft office, tabletele vor fi oferite unităților de învățământ pentru îmbunătățirea actului didactic.

Autor: Alex Chihaia (Graphic & UI Designer)

Alte articole interesante

Tabere de vară în SUA – Los Angeles, Disneyland, Hollywood te așteaptă! A venit vacanța? Ei bine, nu încă, dar nici mult nu mai este. Și cum timpul trebuie valorificat cu sens, ce poate fi mai frumos decât să călăto...
De ce să te înscrii la ETTI? (P)   Numele meu este Bogdan Balanișcu și sunt antreprenor, trainer, specialist în Marketing, Management și Comunicare Politică. Nu în ultimul rând, mă...
Elevii își doresc ore de leadership, istoria artei și economie în școală Zilele trecute un grup de jurnaliști de la publicații de renume din capitală ne-a vizitat orașul pentru că le-a ajuns la urechi că aici sunt catev...
O tabără educațională în străinătate este mai mult decât o vacanță, este o oportunitate (P) Articol scris de Mihaela Manolache, profesoară de limba engleză la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași, însoțitor în tabere educaționale în stră...