Flexibilitate și inovare: obiectivele Adservio

Bun găsit în noul an școlar pe care vi-l dorim plin de rezultate bune! Anul acesta debutează cu surprize din partea Adservio, mai exact v-am pregătit o aplicație mai interesantă și simplu de folosit.
Pe măsură ce veți lucra cu noua versiune Adservio, veți descoperi opțiuni noi, printre care se regăsesc:

1. Adservio este acum mai ușor de accesat, acesta fiind compatibil cu orice suport electronic, inclusiv tabletă și telefon mobil. Mai mult, indiferent de tipul de utilizator pe care îl reprezentați, Adservio este accesibil din orice loc, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet.

2. Adservio a devenit mult mai natural și intuitiv. Veți observa cât de ușor opțiunile din conturi se reorganizează, se ascund și apar în funcție de nevoile utilizatorilor. Toate sugestiile utile din anul trecut au fost aplicate pentru o experiență superioară.

3. Vă asistăm la toate acțiunile pe care doriți să le realizați. Totul este să apăsați semnul de întrebare roșu de pe pagină. Indicațiile vor veni imediat în ajutor.

4. Știrile, noutățile din mediul educațional vor fi aduse direct în conturile utilizatorilor. Tot ceea ce este important de știut va fi accesibil prin Adservio.

5. Comunitatea Adservio a crescut considerabil iar în lunile de urmează, mii de utilizatori se vor adăuga online.

Anul acesta, politica Adservio este: flexibil, intuitiv, distractiv, fără a pierde din seriozitatea pe care a fost construit sistemul de viitor al educației românești. Vă dorim mult succes și vă așteptăm online!

Alte articole interesante

(P) Descoperă domeniul Asistenței sociale, înscrie-te la Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie din cadrul Universităţii Petre Andrei Iaşi! Cine suntem? Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie a Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi, înfiinţată prin decizia Biroului Senat din data...
Liceul Vasile Alecsandri din Iaşi, printre primele unităţi din lume cu notele şi absenţele trecute electronic Liceul Vasile Alecsandri din Iaşi a fost printre primele unităţi şcolare din lume care a avut un sistem educaţional electronic integrat, din 2009,...
Câștigă o tabletă cu programul internaţional de certificare a competenţelor digitale ECDL (P) În perioada februarie – aprilie 2018, oricine se înscrie în programul internaţional de certificare a competenţelor digitale ECDL poate câştiga o tab...
Cum ar fi să fii medic stomatolog? Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași lansează proiectul Școala de vară – Cu...