Flexibilitate și inovare: obiectivele Adservio


Bun găsit în noul an școlar pe care vi-l dorim plin de rezultate bune! Anul acesta debutează cu surprize din partea Adservio, mai exact v-am pregătit o aplicație mai interesantă și simplu de folosit.
Pe măsură ce veți lucra cu noua versiune Adservio, veți descoperi opțiuni noi, printre care se regăsesc:
1. Adservio este acum mai ușor de accesat, acesta fiind compatibil cu orice suport electronic, inclusiv tabletă și telefon mobil. Mai mult, indiferent de tipul de utilizator pe care îl reprezentați, Adservio este accesibil din orice loc, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet.
2. Adservio a devenit mult mai natural și intuitiv. Veți observa cât de ușor opțiunile din conturi se reorganizează, se ascund și apar în funcție de nevoile utilizatorilor. Toate sugestiile utile din anul trecut au fost aplicate pentru o experiență superioară.
3. Vă asistăm la toate acțiunile pe care doriți să le realizați. Totul este să apăsați semnul de întrebare roșu de pe pagină. Indicațiile vor veni imediat în ajutor.
4. Știrile, noutățile din mediul educațional vor fi aduse direct în conturile utilizatorilor. Tot ceea ce este important de știut va fi accesibil prin Adservio.
5. Comunitatea Adservio a crescut considerabil iar în lunile de urmează, mii de utilizatori se vor adăuga online.
Anul acesta, politica Adservio este: flexibil, intuitiv, distractiv, fără a pierde din seriozitatea pe care a fost construit sistemul de viitor al educației românești. Vă dorim mult succes și vă așteptăm online!

Alte articole interesante

7-13 mai 2018 – Zilele Studentului Electronist Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehn...
Noul modulul de Taxe   Una dintre noutățile Adservio din 2017, creată special pentru școlile private (dar se poate activa la cerere pentru orice școală Adservio), re...
Toamna se numără olimpicii: premierea performanțelor școlare la Gala Excelenței în Educație Abia dacă s-au scurs câteva zile de la începutul noului an școlar, iar pe coridoare școlarii din clasele primare încă pășesc cu emoția primei zile, d...
Universitatea "Petre Andrei" – Facultatea de Drept În 2002, Universitatea “Petre Andrei” a fost acreditată ca instituţie de învăţământ superior privată, de utilitate publică, parte integrantă a sistem...