Fast ForWord sau Slow Motion? Tu ce alegi?

În ziua de azi are loc o revoluție. Neuroștiința și tehnologia încep să alimenteze tehnicile educaționale prin accesarea unor centri nervoși specifici ai creierului. Neuron English se află în centrul acestei revoluții cu întreaga sa familie de instrumente FastForWord.

Neuron English este un program educațional care propune o abordare inovatoare de învățare a limbii engleze, program specializat în furnizarea de programe care ajută profesorii să creeze lecții de limba engleză pentru dezvoltarea de abilități excelente, înțelegere, comunicare și susținere a examenelor.

Produsul inovativ FastForWord îmbunătățește rezultatele la citire ale copiilor in medie cu 22%, conform unui studiu independent comandat de Nevada State Departament, cea mai mare creștere medie dintre toate programele evaluate în cadrul studiului. FastForWord este programul cel mai documentat științific pe care îl cunoștem, bazându-se pe cercetări de la Harvard, Stanford, MIT și alte universități din lume. După folosirea acestui program, studenții cu deficiențe la citire și-au dezvoltat modele de activitate cerebrală asemănătoare celor cu abilități de citire înalte. Programul ajută studenții să învețe mai bine per ansamblu. Este singurul program care dezvoltă în mod simultan abilități cognitive precum memoria, atenția, viteza de procesare și secvențialitatea împreună cu abilitățile de vorbire ale limbii engleze. Programul construiește abilitățile de bază pentru acuratețe în ascultare, conștientizare fonetică, structura limbii, vocabular, înțelegerea limbajului vorbit și urmărirea de instrucțiuni. Aceste abilități ale limbii vorbite sunt cheia pentru o comunicare eficientă și pentru citire și scriere.

Profesorii pot adapta programul pentru studenți începători sau avansați până la nivel de universitate. Exercițiile interactive, care se adaptează permanent la nivelul studentului sunt create de specialiști în neuroștiințe pentru a crește eficiența creierului în învățare. Studenții rămân pe deplin motivați și își pot menține atenția pentru a completa sarcini din ce în ce mai dificile de limbaj și citire. Exercițiile oferă o adaptare personalizată, oferind motivația necesară pentru a continua și pentru a obține progrese. în partea d eînțelegere a limbii există multe strategii de lucru cum ar fi: deducția, raționalizarea, vizualizarea, inferența și multe altele. Se lucrează exerciții de frazare, învățând morfologia, structurile gramaticale și cuvintele.

Primele 4 module FastForWord sunt module de dezvoltare a bazelor limbii engleze. Există module separate pentru copiii de grădiniță și școală primară și pentru cei de gimnaziu și liceu. Aceste module de bază întăresc abilitățile cognitive și de limbă pentru învățarea limbii engleze academice. Urmează apoi modulele FastForWord Reading. Reading Assistant folosește computerul pe post de antrenor răbdător în procesul de învățare. Se folosește tehnologia de recunoaștere a vocii pentru a ajuta studentul să-și perfecționeze pronunția, fluența, vocabularul, înțelegerea textului. Curriculumul este corelat cu standardele internaționale de limbă.

Combinația dintre abilitățile cognitive puternice și abilitățile înalte de limbaj și citire, construiesc fundația pentru succes în toate domeniile studiate în școală și în afara ei.

Încearcă și tu programul Neuron English.

Vei fi încântat!

Alte articole interesante

Fondul Științescu: 120.000 lei finanțări nerambursabile pentru științe Fundația Comunitară Iași a lansat ediția 2016-2017 a Fondului Științescu, prin care se acordă finanțări proiectelor creative din domeniul educație...
(P) ACum îți programezi viitorul Află toate informațiile despre Admiterea 2018 la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași (specializări, număr locuri, calendar înscriere...
TECH SUPER HERO CAMP – ediția 2018 Aflată deja la a șasea ediție, tabăra TECH SUPER HERO CAMP se adresează copiilor cu vârste între 8 și 16 ani pasionați de tehnologie, invenții, roboți...
Ofertă educaţională pentru elevii claselor a VIII-a Peste 30 de unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Iaşi îşi prezintă astăzi, 8 mai 2015, oferta educaţională, arătându-le viitorilor ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *