Campania de 10 continuă…

Pentru că meriți să te și distrezi după cât ai învățat, Adservio te trimite la un festival de nota 10.

Distribuie, pe facebook, fotografia concursului împreună cu hashtagurile: #adserviode10 #prietenulde10 #afterhills și etichetează 9 colegi de școală împreună cu care vrei să te distrezi.

Pe 10 mai 2018 îți premiem gașca, prin random.org, cu 10 invitații la Festivalul de muzică și artă Afterhills 2018, care are loc în perioada 31 mai – 03 iunie, la Iași.

Adservio te face prieten de 10!

Așadar, nu uita: share, tag și hashtag!

*invitațiile la festival vor consta în 10 coduri de discount 100% (câștigătorul trebuie să achiziționeze biletul de pe site-ul www.afterhills.com și să introducă discount codul înainte de a finaliza comanda).

———————————————————————
REGULAMENT CONCURS „Fii prietenul de 10”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului este SC ADSERVIO SOCIAL INOVATION SRL împreună cu SC AFTERHILLS S.R.L, cu sediul în Str. Morilor 56, Iași, România, respectiv strada Vasile Lupu 78A, Iași, România. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.blog.adservio.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat sau administrat de Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfăşoară în perioada 20 aprilie – 10 mai 2018, pe canalele media Adservio.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
În perioada 20 aprilie – 10 mai 2018, se va disemina, prin canalele media Adservio afișul concursului. Participanții sunt invitați să dea share public fotografiei concursului, să eticheteze 9 colegi de școală cu care doresc să meargă la Festival și să folosească hashtagurile: #adserviode10 #prietenulde10 #afterhills. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind platforma random.org.

SECŢIUNEA 4. PREMIUL ŞI MODALITATEA DE ACORDARE
Premiul consta în: 10 bilete de intrare la Festivalul de muzică și artă Afterhills Iași. Data de 10 mai va fi ziua în care se va desemna câștigătorul. Premiile nu pot fi convertite în bani. În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători renunţă la premiu, Adservio îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs. Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe 10 mai 2018, pe paginile de Facebook Adservio și prin mesageria Adservio. Copiii până în 14 ani au intrarea gratuită dacă sunt însoțiți de un adult posesor al unui bilet / invitații. Copiii între 14-18 ani trebuie sa aibă bilet de intrare / invitație și să prezinte la intrare un acord parental semnat de părinte sau tutore. Pentru elevii din alte localități se asigură intrare gratuită în zona de camping.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor elevilor cu conturi active în platforma Adservio, cu excepţia angajaţilor Adservio precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Adservio va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi în concurs.

Regulament întocmit în data de 20 aprilie 2018.

Alte articole interesante

De ce să înveți o limbă străină? Pentru că tuturor le plac oamenii educaţi şi culţi de la care ai ce învăţa, cunoscând o limbă străină în plus, viaţa ta socială şi profesională va...
Facultatea de Medicină Iași – admitere 2017 Facultatea de Medicină este principala și cea mai mare facultate a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, fiind faculta...
Elevii ar putea beneficia gratuit de pachetul Office 365 de la Microsoft Până la 27 iunie 2017 școlile si liceele pot profita de oferta Microsoft Office. Prin achiziționarea ofertei pentru toți profesorii, instituția be...
TECH SUPER HERO CAMP – ediția 2018 Aflată deja la a șasea ediție, tabăra TECH SUPER HERO CAMP se adresează copiilor cu vârste între 8 și 16 ani pasionați de tehnologie, invenții, roboți...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *