Burse de studiu la Colegiul Internațional IOANID

Colegiul Internațional IOANID oferă 30 de burse integrale de studiu elevilor de clasa a IX-a!

În luna septembrie a anului 2018, sub egida noastră se va deschide Colegiul Internațional IOANID, instituție de învățământ dedicată elevilor de liceu (clasele IX-XII), care vine în completarea serviciilor oferite de Grădinița IOANID și Școala Gimnazială IOANID.  Acesta va oferi, ca restul unităților IOANID, un program educațional competitiv, de înaltă calitate, într-un mediu în care se vor încuraja învățarea și cercetarea.

Cu prilejul inaugurarii ciclului liceal, dăm startul și unui PROGRAM DE BURSE INTEGRALE destinat ELEVILOR DE CLASA A IX-A, care își doresc să participe activ în cadrul unui SISTEM DE ȘCOLARIZARE BILINGV, la finalizarea cărora vor putea opta pentru susținerea EXAMENULUI NAȚIONAL sau pentru BACALAUREATUL INTERNAȚIONAL. Echipa noastră va oferi 30 de burse integrale elevilor care vor întruni condițiile de acordare ale acestora. Bursele se vor repartiza în mod egal celor doua profiluri, respectiv – 15 locuri la profilul filologie (bilingv) și 5 locuri la profilul matematică-științe (bilingv).

 

O zi la Colegiul Internațional IOANID va oferi elevilor săi șansa de a participa la un proces educațional cu o abordare diferită, centrată pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi. Echipa noastra întelege faptul că liceenii nu răspund pe măsura așteptărilor noastre la pasivitatea care caracterizează în acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal îl reprezinta crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunând participanții la experiențe de învățare, ateliere practice. Misiunea noastră devine aceea de a stimula liceenii, echilibrându-i și pregătindu-i ca viitori adulți într-o instituție în care procesul static tradițional devine dinamic și captivant.

 

Avantajul înscrierii într-un astfel de sistem este acela că fiecare elev IOANID va avea posibilitatea de a-și continua studiile atât în țară, cât și în străinătate, optând pentru examinarea de sfârșit de clasa a XII-a în sistem național sau pentru Bacalaureatul Internațional. În ultimii doi ani de liceu, elevii vor putea să se înscrie la Programul de Diplomă (DP), care se adresează tinerilor cu vârsta între 16 și 19 ani, un program de înaltă ținută academică, echilibrat din punctul de vedere al materiilor studiate, evaluat prin examene finale și eseuri personale. Diploma obținută în urma parcurgerii celor 2 ani este recunoscută de universitățile din vest, oferindu-le tinerilor beneficii printre care burse de studiu sau scutirea de un numar de credite în cadrul anumitor instituții de învățământ superior.

 

În momentul de față, sub egida IOANID se regăsesc o grădiniță și o școală gimnazială, ambele înfiițate încă din anul 2009, perioadă în care toți elevii noștri au excelat în domeniul academic și s-au dezvoltat pe plan personal. Abordarea noastră educațională se adresează deopotrivă minții, emoției și simțurilor, promovând învățarea prin experiment, explorare și descoperire.

Programul de Burse IOANID nu se adreseaza exclusiv elevilor de liceu, existand si posibilitatea de a obtine o scutire de taxa si elevii ciclului gimnazial. Mai multe detalii despre procedura de inscriere puteti obtine consultand site-ul nostru http://ioanid.com/burse.html sau contactandu-ne telefonic (0758. 054 437)/ prin email la diana.rosoiu@ioanid.com.

Alte articole interesante

(P) Descoperă domeniul Asistenței sociale, înscrie-te la Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie din cadrul Universităţii Petre Andrei Iaşi! Cine suntem? Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie a Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi, înfiinţată prin decizia Biroului Senat din data...
Pasionații de știință și cunoaștere pot aplica la Științescu Dacă ești pasionat de științe exacte, fie că faci parte dintr-o organizație non-guvernamentală (inclusiv asociații studențești, asociații de părin...
Adservio susține performanța Adservio a fost gândit din start pentru a ridica nivelul educației în România. Susținem performanța și pentru asta nu numai că ne menținem stan...
Noul plan-cadru pentru gimnaziu: patru ore de Română în loc de cinci şi Limba latină în clasa a VII-a Sursa foto: b365.ro Noul plan-cadru pentru gimnaziu, care prevede introducerea disciplinei Informatică şi TIC, patru ore de Limba română în loc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *